PRODUCTS

Boiler Arimax 300 Bio 40-150 kW Buy

Les calderes de biomassa Arimax 300 BIO són eficients i fàcils d'usar, les potències oscil•len des dels 40 fins als 150 kW. Totes les calderes estan disponibles en model dreta i model esquerra, amb obertures dels cremadors sempre a la part frontal i en ambdós costats.

En totes les calderes incorporen una cambra de cendra com a característica estàndard.

La caldera és compatible amb, per exemple HakeJet, BioJet, MultiJet i altres cremadors. Són fàcils de netejar gràcies al manteniment general i la possibilitat de netejar les escotilles.

El conducte de la xemeneia es pot instal•lar des de darrere o en ambdós costats. La paret ceràmica del fons de la cambra de combustió afegeix eficiència i manté una combustió neta, sobretot amb combustibles més humits.

Les calderes de biomassa Arimax sèrie 300 utilitzen la convecció vertical, la qual cosa augmenta el període entre les neteges de manera significativa. La gran cambra de combustió  de la caldera ha estat dissenyada específicament per als biocombustibles. Les comportes i connexions versàtils permeten diverses opcions de muntatge diferents.

També és possible instal•lar diverses resistències elèctriques a la caldera com a font de calor d'emergència. El convector de la caldera està equipat amb una placa de ceràmica de derivació desmuntable. Durant l'estiu, quan les necessitats de calor són molt petites, la placa de derivació pot ser eliminada. Això fa que el cremador sigui més estable i segur. L'àmplia cambra de cendra , s'inclou com a característica estàndard. Està aïllada de l'exterior.

Documents